maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kesäliina kesäfiiliksissä



Tässä tämä huovutettu liina, josta mainitsin edellisessä postauksessa. Kuukausi on vierähtänyt ja kesä on täydessä vauhdissa. Meillä on aloitettu pihan muokkaus ja sateesta en voisi olla enempää iloinen! Kylvettiin torstaina nurmen siemenet ja nyt vaan odotellaan vihertämistä. Ja hain myös siskoltani taimia jos jonkinlaisia härkistä jäkkärään - Nyt ihmettelen että mikäs taimi oli mikäkin :) Mutta eiköhän ensi vuonna meillä täällä edes jotain kasva! Tällaisesta määrästä perennoja on jonkin pakko alkaa kukoistaa! Eniten melkeinpä odotan ruusujen kukoistusta!

Mutta nyt takaisin sisähommiin :)
Tämän liinan siis huovutin jämävilloista kerho-ohjaajien lahjojen jälkeen ja huomasin tehneeni liian ison   liinan huopamäärään nähden. Mutta eipä pöytäliinana haittaa, jos on joiltain kohdin hieman ohut. Muutoinkin kuviointiin olisi pitänyt panostaa enemmän, ettei olisi valkoinen olisi jäänyt noin raidoiksi. Mutta kyllä lopputulos silti miellytti silmääni. Kädet sai kyllä jumppaa tätä huovuttaessa ja piti ottaa ihan jalat käyttöön. Eli ensin asettelin huopaa "syiden" mukaan eri päin eri kerroksiin ja sitten hieroin ensin käsin ja sitten bambuverhon sisällä. Lopuksi kylmään ja kuumaan veteen vuorotellen ja paiskoen kylppärin lattialle. Jos joku kaipaa oikeita ohjeita huovuttamiseen, niin Neulanhaltijalta niitä varmasti saa. Itse olen aiemmin huovuttanut hattuja Neulanhaltijan kanssa ja ne onnistui huippuhyvin :)

Vihreämpi puoli



Punaisempi puoli

Haravarpaat....

Nyt minulla on kesken valkoinen Asterimatto trikookuteesta ja pikkusiskon pitsihattu (ja paljon muuta), että niitä voi odotella seuraavaksi tänne ilmestyvän, kun kasvien ihmeellisestä maailmasta ehdin ne valmiiksi virkkaamaan. Olen silti teidän blogejanne seuraillut ja ihaillut ihania lettikampauksia, tilkkutöitä ja virkkauksia. Kommentoimaan pihalta en ole ehtinyt, mutta virkkuukoukku on ollut silti melkein päivittäin kädessä. Eli kesä taitaa kulua ulkona niinkuin kuuluukin :) Mutta yhteistä puutarhanhoidossa ja käsitöissä on se, että selkä on jumissa joka tapauksessa ;) 

Nautitaanhan kesästä ja kukkasista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti